Είμαστε μια συντροφιά γυναικών στις Ροβιές της βόρειας Εύβοιας που αποφασίσαμε να αναβιώσουμε και να προωθήσουμε διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα αλλά και προϊόντα παραδοσιακά όπως χειροποίητα σαπούνια, κεριά κλπ που ενδιαφέρουν τη γυναίκα, βασισμένα σε παραδοσιακές τεχνικές αλλά και σε σύγχρονες μεθόδους.

Σε ένα τόπο όπου οι ευκαιρίες για δημιουργική δραστηριότητα της γυναίκας είναι ελάχιστες σκεφτήκαμε να αξιοποιήσουμε την αγάπη μας για την παραδοσιακή χειροτεχνία και οικοτεχνία, να της δώσουμε νέα μορφή και να την εξελίξουμε πέρα από προσωπικό επίπεδο.

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011


Κοσμήματα απο χειροποίητες χαντρες, πίνακες, εικόνες, κεραμίδια, αντικείμενα χρηστικά και διακοσμητικά φτιαγμένα με την τεχνική του decoupage. Κοχύλια που μας φέρνουν το καλοκαίρι. Πίνακες φτιαγμένοι απο αποξηραμένα λουλούδια. Σαπούνια παραδοσιακά απο ελαιόλαδο, σισαμέλαιο και άλλα πιο μοντέρνα φτιαγμένα απο γλυκερίνη. Κηροπήγια και κεριά διακοσμημένα. Καθρέφτες, διακοσμητικά απο χαρτί και όμορφα γούρια. Παραδοσιακά καλλυντικά φτιαγμένα με συνταγιές των γιαγιάδων μας.